Bruiloft

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen

Jullie bruiloft is een van de meest onvergetelijke en belangrijke momenten in jullie leven. Als bruidsfotograaf begrijp ik hoe belangrijk deze speciale en bijzondere dag is. Mijn doel is om jullie emoties, intieme en unieke momenten op een spontane en unieke manier vast te leggen, zodat jullie deze prachtige herinneringen keer op keer kunnen herbeleven.

Tijdens jullie bruiloft ben ik onopvallend aanwezig. Mijn focus ligt op het vangen van spontane en liefdevolle momenten. Tijdens de fotoshoot van jullie samen zal ik jullie subtiel poseren en enkele tips geven om de mooiste beelden te creëren. Ik wil jullie connectie en liefde voor elkaar vastleggen.

Jullie hoeven alleen maar te genieten van de liefdevolle momenten; ik zorg ervoor dat jullie herinneringen worden vastgelegd in prachtige foto’s.

Je kunt bij mij altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen.

Begin bij de kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek neem ik graag de tijd om al jullie wensen te horen. Ik luister aandachtig naar jullie verhalen en verwachtingen voor de grote dag. Is er bijvoorbeeld een speciale traditie of idee dat jullie willen vastleggen? Zijn er dierbaren die wat extra aandacht verdienen op de foto’s? Ik sta open voor al jullie ideeën en suggesties.

Als jullie merken dat de planning van jullie trouwdag wat ingewikkeld wordt, sta ik altijd klaar om te helpen. Ik begrijp dat het plannen van een bruiloft een hele klus kan zijn en dat het soms lastig is om in te schatten hoeveel tijd bepaalde onderdelen in beslag zullen nemen.

Bijvoorbeeld, hoe lang duurt een fotoshoot meestal? Hoeveel tijd moeten we reserveren voor de groepsfoto’s? Dit zijn vragen waar ik jullie graag bij help. ik kan een realistische inschatting geven van de tijdsduur van verschillende onderdelen van de dag.

Mijn doel is om jullie trouwdag zo persoonlijk en uniek mogelijk vast te leggen, met oog voor alle speciale momenten en details die voor jullie belangrijk zijn.

Een cadeautje van mij

Als jullie mij boeken voor jullie bruiloft, krijgen jullie een koppelshoot cadeau. Een waardevolle toevoeging aan jullie voorbereidingen.

Deze fotoshoot is niet alleen een prachtige kans om mooie beelden te maken, maar ook een perfecte gelegenheid voor ons om elkaar beter te leren kennen. Door samen voor de camera te staan, kunnen jullie wennen aan mijn stijl van fotograferen en mijn aanwijzingen, wat van pas komt op jullie trouwdag.

Bovendien is het een ideale gelegenheid voor mij om te observeren wat voor jullie werkt en om eventuele specifieke voorkeuren of wensen te bespreken.

Deze extra ervaring zal jullie helpen om meer ontspannen en zelfverzekerd te zijn tijdens de fotoshoot op jullie bruiloft. Jullie zullen je niet meer ongemakkelijk voelen en ik zal precies weten hoe ik jullie op jullie kan helpen met poses en zo kan ik de  mooiste momenten vastleggen.

De koppelshoot is niet alleen een cadeau, maar ook een waardevolle voorbereiding die zal helpen met een soepele en fijne fotosessie op jullie grote dag.

De laatste puntjes op de i

Een week voor jullie bruiloft kom ik opnieuw langs om alle laatste details door te nemen. Dit is een belangrijk moment om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt op jullie grote dag. We bespreken onder andere het lijstje voor de groepsfoto’s. Weten jullie met wie je allemaal op de foto wilt en waar deze foto’s genomen moeten worden? En zijn jullie er al over uit hoe jullie de first look willen laten verlopen?

Dit zijn belangrijke details die we nu samen kunnen bespreken samen met de andere momenten die jullie nog niet zeker wisten bij het kennismakingsgesprek.

Daarnaast is dit ook een moment waarop jullie laatste aanpassingen aan de dag kunnen doorgeven. Zijn er veranderingen in het tijdschema of andere details die zijn gewijzigd? Hebben jullie speciale verzoeken of nieuwe ideeën die jullie graag willen toevoegen aan de bruiloftsplanning?

Dit is de kans om alle laatste puntjes op de i te zetten en ervoor te zorgen dat jullie trouwdag precies verloopt zoals jullie willen en dat jullie gewoon kunnen genieten van deze mooie dag.

Wat zijn handige tips voor het kennismakingsgesprek?

Bereid vragen voor: Maak een lijst met alle vragen die jullie hebben, of het nu gaat over het aantal foto’s dat jullie kunnen verwachten, wat te doen bij regenachtig weer of handige tips voor de first look. Tijdens ons gesprek sta ik klaar om al jullie vragen te beantwoorden.

Schrijf jullie wensen op: Tijdens ons gesprek ben ik enorm geïnteresseerd in jullie wensen en ideeën voor de grote dag. Ik sta open voor alles en ik zal op basis van jullie wensen ook weer met nieuwe ideeën komen voor jullie grote dag.

Wat is er al gepland?: Ik ben ook benieuwd naar jullie plannen tot nu toe. Hebben jullie al een locatie gekozen? En hoe zit het met het aantal gasten en het tijdschema voor de dag? Als er al belangrijke details zijn vastgelegd is het handig om dit door te geven tijdens het gesprek.

Tarieven
Bruiloft
  • Vanaf 6 uur fotografie*
  • Minimaal 250 digitale foto’s
  • Inclusief reiskosten binnen Nederland
  • Inclusief kennismakingsshoot
  • Binnen 1 week een digitaal voorproefje
  • Foto’s binnen 6 weken afgeleverd

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Vanaf €950,- voor 6 uur

* Minder dan 6 uur fotografie nodig? Dan wordt er een prijs op maat gemaakt.

Enthousiast geworden?