Duoportret

Duoportret: twee personen, één beeld

Op een originele en unieke manier op de foto met een dierbare? Kies dan voor dit mooie duoportret! Twee mensen in één gezicht. Bij een duoportret kun je pas écht zien hoeveel jullie op elkaar lijken.

Een absolute aanrader voor broers en zussen, moeder en dochter/zoon, vader en zoon/dochter. Alle combinaties zijn mogelijk. Ontvang niet alleen een prachtig gezamenlijk portret, maar ook individuele portretfoto’s om mee te stralen.

Als jullie samen op de foto komen, kies dan voor matching zwarte shirts met dezelfde halslijn, zodat het mooi in elkaar overloopt.

De fotoshoot zelf zal nog geen 15 minuten in beslag nemen, de bewerkte foto kun je ontvangen binnen 1 week! Er kan een keuze gemaakt worden tussen kleur- of zwart-witfoto’s, zo is er voor ieder wat wils.

Wil je graag een duoportret boeken? Neem vandaag nog contact op voor het reserveren van deze geweldige ervaring!

Waarom kiezen voor een duoportret?

Unieke samenwerking: Een duoportret biedt de mogelijkheid om jullie relatie op een unieke manier vast te leggen. Of het nu gaat om broers en zussen, ouders en kinderen, vrienden of geliefden, een duoportret kan de speciale band tussen twee mensen prachtig vastleggen.

Mooie verbinding: Door samen op de foto te gaan, kan een duoportret de prachtige overeenkomsten tussen jullie laten zien. Het legt niet alleen vast hoe jullie eruitzien, maar ook de connectie die jullie delen.

Herinneringen vastleggen: Een duoportret is een prachtige manier om speciale momenten en herinneringen vast te leggen. Kom bijvoorbeeld samen met je opa of oma, of met je kleine peuter. Een duoportret kan die herinneringen voor altijd bewaren.

Prachtig cadeau: Een duoportret kan ook een prachtig cadeau zijn voor dierbaren. Het is een persoonlijk geschenk dat de ontvanger zal koesteren als een waardevolle herinnering.

Tarieven
Duoportret
Standard
  • 2 personen
  • ± 15 minuten fotografie
  • Foto’s worden gemaakt in de studio
  • 1 duoportret + 2 portret foto’s die worden gebruikt voor het duoportret

€199,-

Extra afdrukken

Extra afdrukken kunnen altijd worden nabesteld, prijs op maat.

Enthousiast geworden?