Stel jezelf eens de vraag: hoeveel van die kostbare negatieven, dia’s of foto’s liggen er vergeten op zolder? Waarschijnlijk meer dan je denkt! Het zou toch zonde zijn om deze prachtige herinneringen te laten verstoffen, zonder dat je ze opnieuw kunt beleven of herontdekken.

Ga digitaal

Stel je eens voor hoe fantastisch het zou zijn om die kostbare negatieven, dia’s of die ene belangrijke foto voor altijd digitaal bij je te kunnen dragen. Op die manier hoef je je nooit meer zorgen te maken over verkleuring of verval.

Negatieven en dia’s digitaliseren

Misschien vraag je jezelf nu af: “Hoe kunnen we die negatieven en dia’s dan digitaliseren?” Nou, laat me je geruststellen, want dat is eigenlijk heel eenvoudig! Ik heb een speciale scanner die in staat is om de kleuren van het negatief op te halen en er een prachtige digitale foto van te maken. Het is als het maken van een echte foto, maar dan in een digitaal formaat, perfect om te bewaren dus!

Bestaande foto’s

Maar wat als je geen negatieven meer hebt en alleen een originele foto bezit die je graag digitaal wilt bewaren of misschien wel een heel album? Geen zorgen, dat is ook mogelijk! Ik kan deze foto veilig inscannen, zodat je de herinnering voor altijd bij je hebt in een digitaal formaat.

Werkwijze

Je zult vast nieuwsgierig zijn naar mijn werkwijze, en dat begrijp ik maar al te goed! Bij elke negatievenstrip, dia of losse foto ga ik zorgvuldig te werk, omdat ze van nature toch behoorlijk kwetsbaar zijn. Bovendien zorg ik ervoor dat alles goed wordt gereinigd om stof en eventuele vette vingers te verwijderen, zodat het digitaliseringsproces probleemloos verloopt en je een hoogwaardig resultaat krijgt.

Bewerking

Ik bied diverse pakketten aan voor digitalisering, restauratie en/of bewerking van foto’s. Hierbij heb je de vrijheid om zelf te kiezen hoeveel je wilt laten aanpassen aan de foto’s en hoe je uiteindelijke digitale afbeeldingen eruit komen te zien. Twijfel je nog welk pakket het beste bij jouw wensen past? Geen zorgen, ik help je graag! Ik kan samen met jou bekijken welk pakket het meest geschikt is voor jouw foto’s, zodat je het beste resultaat behaalt. Soms kan het voorkomen dat een negatief of bestaande foto een storende kras of scheur heeft, en dat is natuurlijk zonde om te laten zitten. Gelukkig bied ik ook digitale restauratie-opties aan om dit soort beschadigingen te verhelpen, zodat je kostbare herinneringen weer in perfectie kunnen stralen.

Ja, leuk!

Ben je nu razend enthousiast geworden en sta je te popelen om je negatieven, dia’s of bestaande foto’s te laten digitaliseren? Aarzel dan niet langer en neem snel contact op om het proces in gang te zetten!

Tot snel!
Liefs,

Shirley