katie-30_edited.jpg

Professionele fotograaf in Gorinchem

Al jaren werk ik als fotograaf in Gorinchem en omgeving, waarbij ik ervaring heb mogen opdoen met veel verschillende soorten shoots. Ik heb daardoor een heel eigen stijl ontwikkeld, die vrij ongepolijst en puur is. Ik hou van het vastleggen van echte emotie, en streef naar een niet te geposeerde look. Of je mij nu inhuurt voor portretfoto’s, bedrijfsfotografie of als bruidsfotograaf, ik denk altijd met je mee hoe we samen de mooiste beelden creëren. Ik ben als fotograaf in Gorinchem heel creatief, en speel graag met verschillende achtergronden en composities om verrassende beelden te creëren. Dit resulteert in unieke, krachtige foto’s die je mee terugnemen naar dat moment en ware emotie laten zien.

lique-amsterdam-4.jpg

Fotograaf in Gorinchem voor bruiloften

Uiteraard ben ik als fotograaf in Gorinchem ook in te huren voor bruiloften. Sterker nog, bruidsfotografie is een van mijn specialisaties. Ik vind het altijd weer een feest om op zo’n dag de liefde van een koppel vast te mogen leggen, wat overigens ook kan in een couples shoot. Deze tweede optie is heel geschikt voor als je beelden wilt voor de uitnodiging van de bruiloft, of om de verloving bekend te maken. Een couples shoot kun je echter ook boeken als je gewoon mooie beelden van jou en je partner wilt. Het is een mooie manier om de liefde te vieren en herinneringen vast te leggen.

Originele portretfotografie in Gorinchem

Het schieten van portretten vind ik een van de leukste dingen om te doen als fotograaf in Gorinchem. Je kunt er namelijk alle kanten mee op, en ik kan de shoot helemaal personaliseren op basis van jouw wensen. Wil je iets heel uitbundigs met expressieve make-up of juist pure, naturel beelden? Wil je een professionele foto voor op je LinkedIn account of juist iets speels wat je voor privédoeleinden kunt gebruiken? Alles is mogelijk met portretfotografie. Ik werk op dit vlak bovendien graag samen met visagisten of modeontwerpers. Fashion fotografie heeft immers veel raakvlakken met portretfotografie, en ook daar word ik als fotograaf in Gorinchem heel erg enthousiast van.

Mijn werkgebied als professioneel fotograaf

Ik ben als fotograaf in Werkendam en Gorinchem werkzaam, maar ook in de gehele omgeving daaromheen. Heb je in een andere regio een professionele fotograaf nodig? Contacteer me dan even, want dat is in de meeste gevallen gewoon mogelijk. Ik vertel je dan gelijk wat ik voor je kan betekenen en wat je van de beelden kunt verwachten. Ik kan niet wachten jou op de gevoelige plaat vast te leggen!