katie-9.jpg

Professionele fotograaf in Werkendam

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf in Werkendam voor een mooie fotoshoot? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik werk al jaren als fotograaf, en heb inmiddels ontzettend veel ervaring opgedaan met allerlei verschillende shoots. Daarin heb ik heel erg mijn eigen stijl ontwikkeld, welke over het algemeen stoer, ongepolijst en vooral heel erg puur is. Dit zie je terug in mijn werk als fotograaf in Werkendam, waar ik te boeken ben voor zowel portretfotografie als fashion- en trouwfotografie.

 

De shoots kunnen zowel plaatsvinden in mijn eigen studio als op een locatie naar keuze. Als ik niet aan het fotograferen ben, ben ik altijd op zoek naar mooie, fotogenieke locaties in de buurt, waar ik mooie plaatjes kan schieten. Dus wil je eens wat anders dan foto’s met een neutrale studioachtergrond? Dan neem ik je graag mee naar de mooiste plekjes om prachtige beelden te schieten.

katie-18.jpg

Fotograaf in Werkendam voor bruiloften

Een van de dingen waar ik als fotograaf in Werkendam maar al te graag voor wordt ingeschakeld is bruidsfotografie. Dit is namelijk altijd weer een hele bijzondere ervaring. Als bruidsfotograaf mag ik getuige zijn van vele bijzondere momenten, en deze op camera vastleggen. Dit doe ik met veel liefde, en zonder daarbij zelf te aanwezig te zijn. Ik hou er van om de bijzondere momenten te fotograferen die niet perse geposeerd zijn, dit levert hele pure beelden op die je mee terug nemen naar dat moment. Met mij als bruiloftsfotograaf kun je volledig van elk moment genieten, en er zeker van zijn dat je daar achteraf mooie beelden van krijgt.

 

Veel koppels vinden het leuk om vóór de bruiloft al een loveshoot te boeken. Dit is een leuke manier om alvast kennis te maken en aan mij als fotograaf te wennen. Deze beelden zijn perfect om te gebruiken om de verloving bekend te maken, of op de uitnodiging voor de bruiloft te laten drukken. Natuurlijk kun je ook een loveshoot boeken als er geen trouwplannen zijn, want de liefde is het altijd waard om vastgelegd te worden, niet waar?

Bedrijfsfotografie in Werkendam en omstreken

Ik ben als fotograaf in Werkendam in te huren voor portretfotografie, bruids- en fashion fotografie, maar je kunt mij ook inschakelen voor bedrijfsfotografie. Als je mooie beelden voor op een flyer of website nodig hebt bijvoorbeeld, of foto’s van producten voor in de webshop. Ik denk op dat vlak graag met je mee hoe je je bedrijf, product of dienst het mooist mogelijk presenteert, en bezorg ik je professionele beelden. Ik ben als fotograaf in Gorinchem en Werkendam in te schakelen, maar ook in de nabije omgeving. Contacteer me gerust voor de mogelijkheden, dan vertel ik je alles over mijn werkwijze en wat je van de beelden kunt verwachten.