Wie?

Op zondag 3 maart 2024 heb ik een fantastische fotoshoot gehad met Amy en Coco in mijn studio. Maar wie is Coco? Coco is een prachtige papegaai die ik samen met haar baasje Amy heb gefotografeerd.

Facebook

Enkele weken geleden zag ik een oproep op Facebook van Amy’s moeder, Marcella. Ze gaf aan dat haar dochter graag foto’s wilde met Coco om samen een mooi portfolio op te bouwen. Deze kans kwam precies op het juiste moment! Af en toe doe ik vrij werk shoots om mijn portfolio up-to-date te houden. Dus na contact met Marcella hebben we een datum geprikt voor de fotoshoot, die dus afgelopen 3 maart plaatsvond (gisteren!).

De shoot

Marcella, Amy en Coco kwamen naar mijn studio en we zijn meteen aan de slag gegaan. Coco werd uit haar kooi gehaald en ging meteen op Amy’s arm zitten. Marcella vertelde dat Amy en Coco een bijzondere band hebben, echt prachtig om te zien! Amy kan Coco vasthouden en optillen zonder problemen.

De shoot duurde ongeveer 20-30 minuten, precies genoeg tijd om mooie beelden te maken. Hoewel Amy niet vaak een fotoshoot had gedaan, deed ze het geweldig! Coco was een beetje zenuwachtig door het flitslicht, dus gaf Amy haar veel aandacht en kusjes. Coco at zelfs een pecannoot uit Amy’s mond! We hebben Coco onder andere op amy haar schouder en armen gezet en Coco ook nog alleen op de foto gezet.

Toen Coco terug in haar kooi werd gezet, heb ik snel nog een foto gemaakt met mijn telefoon, zodat jullie allemaal kunnen zien hoe mooi ze is!

Tijd om te bewerken!

Nu de shoot achter de rug is, ga ik aan de slag met het bewerken van de foto’s. Ik zal een mooie selectie maken en deze prachtig retoucheren.

Binnenkort kun je ze zien op mijn website, Instagram en Facebook. Maar, hier is alvast een kleine preview!

Einde

Ben je nu nieuwsgierig naar welke andere dieren ik heb gefotografeerd? Dat kun je hier bekijken! Heb je zelf ook een huisdier waarmee je graag op de foto wilt? Bekijk hier mijn aanbod.

Tot snel!
Liefs,

Shirley