Een paar dagen geleden kwam ik terug van een kennismakingsgesprek voor een bruiloft en reed ik langs een prachtig veld met margrieten. Het gouden uurtje was al begonnen en het leek net een sprookje! Snel had ik Rachel een berichtje gestuurd en gezegd: “Hier MOETEN we gaan shooten!” Zo gezegd, zo gedaan.

De shoot avond

Zodra we het idee hadden om ’s avonds te gaan fotograferen, tijdens dat magische gouden uurtje, was ik al druk bezig met plannen. Ik vertelde Rachel om iets wits aan te trekken. En toen ik haar ophaalde met de auto, stapte ze naar buiten in een prachtige witte jurk. Perfectie!

Eenmaal op locatie aangekomen, konden we niet wachten om te beginnen met fotograferen. De betovering van de omgeving overtrof onze verwachtingen, en de foto’s werden werkelijk prachtig! Hieronder vind je een kleine sneak preview.

Natuurlijk hebben we verschillende poses uitgeprobeerd op diverse plekjes rondom de locatie. Uiteraard heb ik ook gebruik gemaakt van verschillende prisma’s. Het wordt nog een hele klus om uit al die prachtige foto’s de beste te kiezen voor het bewerken. Het wordt echt een kwestie van “kill your darlings”.

Reactie van Rachel

Shirley liet me weten dat ze een prachtige plek had gezien met margrieten en dat hier echt foto’s gemaakt moesten worden. Dit kan niet wachten, en natuurlijk wil ik mee om haar ideeën waar te maken! Ik maak vaker met Shirley foto’s, dit is natuurlijk altijd heel gezellig en er komen altijd prachtige foto’s uit!

Een heerlijke, gezellige avond met het gouden uur als uitzicht. Samen genieten van de natuur en mooie herinneringen vastleggen is altijd geweldig.

Tot snel!
Liefs,

Shirley