Het huwelijk en feest van Claudia en Jeroen waren echt onvergetelijk! Vorige week mocht ik hun bijzondere dagen vastleggen, van het emotionele moment op het gemeentehuis tot het bruisende feest vol liefde en plezier.

Gemeentehuis

Op de dag van hun huwelijk was de sfeer vol enthousiasme en geluk. Na 25 jaar verloofd te zijn, was het eindelijk tijd om elkaar het jawoord te geven op een datum die voor hen extra speciaal was. De ceremonie was kort maar krachtig, gevuld met liefdevolle momenten, stralende glimlachen en een traan. Buiten hebben we vervolgens prachtige groepsfoto’s gemaakt om de vreugde van deze dag vast te leggen.

Tijd voor een feestje!

En dan het feest op zaterdag! De gasten stroomden binnen, vol opwinding en felicitaties voor het bruidspaar. De sfeer was warm en gastvrij, en ik werd zelfs uitgenodigd om mee te eten – altijd een fijne verrassing! Later op de avond barstte het feest los met een live band die de dansvloer vulde met vrolijkheid en energie. Er werd gedanst, gelachen en geproost op de liefde van Claudia en Jeroen.

Het was een eer om deze twee bijzondere dagen vast te leggen voor Claudia en Jeroen. Nu ga ik snel aan de slag om hun fotogalerij klaar te maken, maar hier zijn alvast twee leuke voorproefjes van hun geweldig feest!

Deze week is het blogbericht iets korter dan gewoonlijk, maar geen zorgen, volgende week komt er een informatief bericht over pasfoto’s!

Tot snel!
Liefs,

Shirley