Scroll naar beneden voor alle mogelijkheden!

Portret, beauty & fashion

Wanneer je bij mij een portret- of fashionshoot boekt, dan ben jij het middelpunt van de shoot. Je wordt op diverse manieren gefotografeerd.

Duoportretten

Een duoportret of ‘2-in-1 portret’ is een super originele manier om samen op de foto te gaan om bijvoorbeeld cadeau te geven aan een geliefde.

Bloemenkrans

De bloemenkrans shoot is een unieke shoot. Deze shoot is in samenwerking met mijn moeder, eigenaresse van Sàlies

Zwangerschap & newborn

Een zwangerschaps- of newborn shoot zijn twee bijzonders momenten in je leven. Deze shoots zijn bij mij te boeken als individuele shoot of samen met je partner/gezin. 

Gezin & familie

Kom gezellig met je gezin of zelfs met je hele familie bij mij op de foto om zo de mooiste herinneringen samen vast te leggen.

Bruiloft & loveshoot

Op zoek naar een fotograaf om jullie liefde, verloving of bruiloft vast te leggen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Terwijl jullie aan het genieten zijn van het moment, fotografeer ik de mooiste beelden.

Zakelijk & bedrijfsshoot

Voor o.a. zakelijke portretten en bedrijfsfotografie ben je bij mij aan het juiste adres. Ik voer diverse vormen van bedrijfsfotografie uit!

Stoer, ongepolijst en puur

Pasfoto’s

Pasfoto’s uitsluitend op afspraak!

Belangrijkse links

Copyright © 2021. Shirley Visser Photography | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Webdesign door Mama-Tien Design