Gezin & familie

Ben je nog op zoek naar een fotograaf voor een gezin of familieshoot? Dan ben je zeker bij mij aan het goede adres.

Mocht je nu graag gezellig en knus samen met je prachtige gezin op de foto willen op een mooie locatie of wil je een gezellige middag met je hele familie terwijl ik prachtige foto’s van jullie maak, neem vooral contact met mij op.

Tijdens de gezinsshoot draait alles om jullie en de liefde die jullie voor elkaar hebben. We kunnen samen een prachtige locatie uitzoeken die het beste bij jullie past als gezin.

Tijdens de shoot worden er sowieso foto’s gemaakt van het hele gezin samen en kunnen we zeker ook de ouders en de kinderen apart nog op de foto zetten. De shoot zal helemaal naar jullie wensen verlopen.

Mochten de kinderen nog wat jonger zijn zet ik ze ook spelenderwijs op de foto als ze lekker bezig zijn, zo komen ze zo puur mogelijk op de foto.

Mocht jullie gezin ook leuke huisdieren hebben die mee kunnen voor de foto is dat zeker een gave toevoeging!

Je kan natuurlijk ook met je hele familie op de foto! Dit is een fotoshoot met bijvoorbeeld opa en oma, broers en zussen, kinderen, kleinkinderen en noem het maar op. De foto’s worden op een leuke locatie naar keuze gemaakt die helemaal perfect bij jullie past.

Tijdens de familieshoot word er sowieso een grote groepsfoto gemaakt waar iedereen opstaat en kunnen we de verschillende gezinnen apart nog op de foto zetten. Het is natuurlijk ook leuk om opa en oma samen met de kleinkinderen op de foto te zetten, alles is mogelijk!

De (kleine) kinderen worden heel leuk spelenderwijs op de foto gezet en zo is elke foto een gezellige foto! Als jullie deze shoot willen boeken hoor ik graag van jullie hoeveel personen er in totaal op de foto komen.

Mochten er leuke huisdieren in de familie zitten mogen deze uiteraard ook mee wanneer dit mogelijk is!