Portret, beauty & fashion

Een van de leukste shoots om te doen vind ik portret- en fashionfotografie. Dit is dan ook één van mijn specialiteiten.

Je kunt met deze shoots namelijk alle kanten op, van een naturel look tot een over de top make-up look en van studiofotografie tot buiten in de Biesbosch. De shoot wordt volledig gepersonaliseerd op jouw voorkeuren en wensen, niets is te gek.

Tijdens een portretshoot draait alles om jou.

Ik maak zowel portretfoto’s voor portfoliowerk voor modellen als voor persoonlijk gebruik wanneer je jezelf wil laten zien of wanneer je graag nieuwe foto’s van jezelf wil.

De portretshoot wordt volledig op jouw wensen afgestemd.

Zo kun je ervoor kiezen om zonder make-up gefotografeerd te worden, zelf je make-up te doen of een make-up artist bij te boeken.

Ook is het mogelijk om zelf een aantal kledingsetjes mee te nemen voor tijdens de shoot. Belangrijk is dat jij jezelf comfortabel voelt in de kleding waarin je gefotografeerd gaat worden. 

Je mag ook zelf kiezen waar de portretshoot gaat plaatsvinden, dit kan in mijn studio of in de buitenlucht (bijvoorbeeld in de Biesbosch). Dit kan tevens ook gecombineerd worden met elkaar.  

Een fashionshoot lijkt over het algemeen op een portretshoot.

Het enige verschil is dat er tijdens een fashion-/editorialshoot meer high fashion make-up wordt aangebracht en er meerdere looks worden gefotografeerd.

Het is aan te raden om voor deze shoot een make-up artist bij te boeken. Op deze manier hoef je zelf geen rekening te houden met je make-up, tevens kunnen we dan ook meerdere make-up looks fotograferen.