Recensies

o.a. van Google en Facebook

Bedankt Shirley Visser voor de leuke en mooie foto’s, denk dat we wel de juiste persoon in jou gevonden hadden om dit vast te leggen.

Claudia & Jeroen

Huwelijk en event

Wat een heerlijke vibe, het is toch zo mega fijn als de klik er is en je je helemaal comfortabel voel voor de camera!
Nu al een aantal verschillende shoots gedaan met Shirley en dat waren zeker niet de laatste. Ze laat me op mijn gemak voelen en dat geeft mij alle vertrouwen in mezelf om heerlijk te kunnen genieten en daar mooie beelden van vast te laten leggen.

Rachel

o.a. Portretshoot en loveshoot

Shirley heeft ons met heel veel enthousiasme geholpen met het digitaliseren van onze super8 filmpjes en verschillende oude foto’s, wij zijn hier heel blij mee! Zeker een aanrader.

Liesbeth

Digitaliseren

Shirley Visser is een hele lieve meid die haar vak uitstekend verstaat! Leuke originele foto’s die prachtig bewerkt worden. Onze bruids reportage is gemaakt door Shirley en echt heel mooi verwerkt in een luxe album, echt geweldig om op terug te kijken. Tijdens de fotoshoot veel gelachen en een superfijne ontspannen sfeer. Ik kan Shirley van harte aanbevelen als professioneel fotograaf.

Natasja & Ronald

Bruiloft

Wist niet eens dat we hier in het dorp pasfoto’s of gewone foto’s konden laten maken. Kwam aan op de fiets moest een paar pasfoto’s hebben. Deed me pony ook nog goed. Was zo klaar en kon weer vertrekken.

Simone

Pasfoto

Shirley is een super getalenteerde fotograaf! Zelf ben ik ook fotograaf en heb ik een aantal foto’s van mezelf bij haar laten maken, ik kan niets anders dan positief zijn over deze ervaring. Het resultaat is prachtig en had ik snel binnen. Ze is dan ook zéker aan te raden!

Eva

Zakelijk portret, EvaCaptures

Shirley heeft mij enkele maanden geleden geholpen met het maken van bedrijfsfoto’s. Ik ben superblij met het eindresultaat, en ook met de goede communicatie en fijne sfeer voor, tijdens en na de shoot!

Julia

Personal branding

Shirley, het maken van onze familie foto’s zijn ons goed bevallen, alles is aan onze wens voldaan. Ook dat we het een jaar uit moesten stellen omdat onze kleinzoon er niet bij kon zijn 9 juni 2022, maar we zijn gewoon verder gegaan 9 juni 2023. Onze kinderen vonden het die avond best gezellig in het park, dat heeft ons als gezin goed gedaan.

Nogmaals onze hartelijke dank voor alles!

Familie Dekker

Familieshoot

Ik heb laatst bij Shirley foto’s laten maken voor mijn bedrijf. Wat een kwaliteit! Ik kan alleen maar zeggen, super!

Sanne

Zakelijk portret, Hair@Sanne

Ideaal dat je makkelijk online een datum & tijd voor een pasfoto kunt reserveren. Verder duidelijke reminders via e-mail. Pasfoto zelf was in een mum van tijd gedaan in de professionele studio aan huis. Van harte aanbevolen!

Esther

Pasfoto

Het is altijd gezellig als je bij Shirley foto’s laat maken. Ze maakt prachtige foto’s! Shirley heeft goede ideeën waardoor je de leukste foto’s krijgt.

Chantal

Verloving & zwangerschap

Shirley heeft mij afgelopen zomer op de foto gezet in een prachtig natuurgebied. De foto’s zijn fantastisch geworden!! Shirley stelde mij op mijn gemak, wist precies hoe zij mij neer moest zetten om het beste resultaat te behalen. Ze weet erg goed wat ze doet en ze is er echt goed in! Ik raad Shirley zeker aan

Valerie

Portretshoot

Afgelopen maart heeft Shirley onze bruiloft gefotografeerd. De foto’s zijn prachtig geworden! We zijn niet alleen blij met het resultaat, maar ook de werkwijze van Shirley is prettig en professioneel. Op de dag zelf voelt ze goed aan waar ze het beste wel en niet kan zijn. Daarnaast is ze ook gewoon erg leuk en gezellig. Als we nog eens mooie foto’s nodig hebben, zullen wij zeker weer bij Shirley aankloppen!

Nathalie & Franck

Bruiloft

Shirley is een hele fijne, enthousiaste en getalenteerde fotograaf. Ik heb al meerdere keren met haar geshoot en er komen altijd prachtige resultaten uit! Ook heeft ze altijd leuke ideeën voor als mijn inspiratie wat minder is.

Jilly

Bedrijfsfotografie, YIL-Store

Een fijne fotograaf, denkt aan alles en maakt mooie foto’s

Elsa

Pasfoto

Meerdere keren foto’s laten maken bij Shirley. Altijd super mooie foto’s en is het gezellig tijdens het shooten! Echt een topper

Corine

Gezinsshoot

Shirley heeft bij ons gefotografeerd met ons 25 jarig huwelijk, en prachtige foto’s gemaakt gelijk familiefoto’s laten maken. Mede door deze foto’s en een prachtig album wat ze voor ons heeft gemaakt is dit een onvergetelijke dag geworden met een topfeestje wat is vastgelegd door Shirley, wij zijn haar nog steeds heel dankbaar hiervoor!

Corine & Eddy

Evenement