Een paar weken geleden werd mijn moeder, een getalenteerde bloemiste, benaderd voor een styled wedding fotoshoot op het mooie Fort Altena. Ze besloot deel te nemen en vroeg of ik mee mocht komen om ook foto’s te maken… en dat mocht! Wat een geweldige kans!

Op 20 mei was het eindelijk zover! We waren omringd door een team van getalenteerde fotografen en fantastische leveranciers die allerlei prachtige producten leverden. Benieuwd hoe deze betoverende dag verliep? Lees verder voor alle details en inspiratie!

De opbouw

Om 08:00 waren we allebei aanwezig om te helpen met het opbouwen van de twee schitterende sets. Ondanks de regen die dag, waardoor we alles meerdere keren moesten verplaatsen en opnieuw opbouwen, was het elke inspanning waard! Zoals je misschien al hebt gelezen, hadden we twee prachtige thema’s: “Festival Wedding” en “Scottish Highland Wedding”. Beide waren zo verschillend en uniek, wat zorgde voor een overvloed aan adembenemend beeldmateriaal!

De modellen

Deze dag waren er twee prachtige koppels aanwezig en wat deden ze het goed! Hierboven zie je alvast een van de twee koppels. Ook was het liefste hondje Simba aanwezig en die stal echt wel de show de hele dag. Zo leuk!

De dag

Soms was het behoorlijk chaotisch, wat natuurlijk begrijpelijk is met zoveel getalenteerde fotografen die elk hun eigen visie hebben. Maar het geduld en doorzettingsvermogen van de modellen waren gewoon perfect! Ze werkten zo goed met ons samen en waren enthousiast over alle ideeën die we hadden. Ook waren alle leveranciers ontzettend enthousiast en enorm getalenteerd; zonder hen zou een styled wedding fotoshoot echt niet tot zijn recht komen. Bovendien was deze dag perfect om nieuwe connecties te maken en nieuwe mensen te leren kennen. Altijd een waardevolle ervaring!

Een styled wedding shoot biedt een uitstekende kans om je voor te bereiden op het echte werk, waarbij elk detail van een echte bruiloft moet worden verzorgd.

Tot snel!
Liefs,

Shirley