Welkom bij Shirley Visser Photography

Hey, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Dit eerste blogbericht zal een kennismaking zijn met mij, wat ik doe en wat leuke feitjes over mezelf.

Wie ben ik?

Ik ben Shirley, 26 jaar oud. In 2019 ben ik afgestudeerd als fotograaf aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Tijdens deze opleiding heb ik veel verschillende soorten fotografie ontdekt en ik vond eigenlijk alles leuk, vandaar dat ik nu veel verschillende fotoshoots aanbied. Allemaal even speciaal en bijzonder voor mij!

Ik woon samen met mijn moeder en onze rode kater Joost in Werkendam. In onze achtertuin staat een prachtige groene unit die we “de hut” noemen. Hier maak ik voornamelijk pasfoto’s en fotoshoots voor maximaal 2 personen. De overige fotoshoots doe ik graag buiten of op mooie binnenlocaties.

Update 30/03/2024: Helaas hebben we kort geleden afscheid moeten nemen van onze geliefde Joost.

Wat doe ik allemaal?

Naast veel verschillende fotoshoots fotografeer ik ook graag bruiloften, een van mijn favoriete dagen om vast te leggen. Daarnaast ben ik vaak te vinden op verschillende evenementen waar ik foto’s maak.

Ik werk ook regelmatig voor diverse bedrijven, van kledingwinkels tot maritieme bedrijven. Ik kom van alles tegen en ik geniet er enorm van! Natuurlijk doe ik ook fotoshoots voor gezinnen, families, koppels, zwangerschappen… eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken! Op mijn website kun je zien welke fotoshoots ik allemaal aanbied.

Naast fotograferen bied ik ook digitalisering van negatieven, dia’s en bestaande fotoafdrukken aan. Als je nog oude foto’s op zolder hebt liggen, stuur me dan zeker een e-mail! Ik kan ook beschadigde of verkleurde foto’s digitaal restaureren zodat je weer opnieuw van je dierbare foto kunt genieten.

En om nog meer met fotografie bezig te zijn, geef ik ook workshops! Ik kan je leren hoe je betere foto’s kunt maken met je telefoon of digitale camera. Meer informatie hierover vind je op mijn website, maar ik zal er zeker nog een blogpost over maken.

Funfact!

Nu is het tijd voor wat leuke weetjes over mij:

 • Katten en pinguïns zijn mijn favoriete dieren.
 • Ik ben vaak bij concerten te vinden.
 • Ik reis regelmatig en kom vaak in Engeland.
 • Mijn favoriete kleuren zijn groen en paars (als dat nog niet duidelijk was door mijn website ;-)).
 • Ik bezoek regelmatig verschillende comic cons.
 • Ik spreek iets beter Engels dan Nederlands.
 • Ik luister graag naar muziek, vooral uit de jaren 80.
 • Ik ben waarschijnlijk de grootste Wham! en George Michael fan.
 • Mijn favoriete eten is pizza en pasta.
 • Ik ben verslaafd aan Lipton Ice Tea Sparkling.
 • Ik heb een abonnement op de Efteling.
 • Ik heb meer dan 70 tattoo’s.

Bedankt voor het lezen en hopelijk heb je zo een beter idee gekregen van wie ik ben en wat ik doe! Ik sluit af met een vraag, ik ben erg benieuwd:

Waar zou jij graag nog meer informatie over willen lezen?

Tot snel!
Liefs,

Shirley