Het was weer tijd voor een prachtige fotoshoot, en deze keer mocht ik Sharona en Robin (plus hun geliefde hond Roxy) verwelkomen voor een bijzondere sessie. Sharona nam een tijdje terug contact met me op en wilde graag een combinatieshoot boeken voor haar zwangerschap en de komst van hun newborn. Ik was meteen enthousiast! Zo gezegd, zo gedaan – de afspraak was gemaakt.

Perfecte dag

Oorspronkelijk stond de zwangerschapsshoot gepland voor 26 maart, maar we moesten deze verzetten naar 7 april. En maar goed ook! Wat een geluk hadden we met het weer op deze dag. De zon straalde fel en ondanks de wind voelde het nog behoorlijk warm aan. Het perfect weer voor een onvergetelijke fotosessie.

Perfecte locatie

We hadden afgesproken bij de prachtige Biesbosch, een plek waar Sharona en Robin vaak komen en die ook echt mijn favoriete locatie is om te fotograferen. Een perfecte match dus! Terwijl we naar de eerste fotoplek liepen, merkte ik dat ze wat twijfelden over hoe te poseren. Maar voor mij was dat geen enkel probleem! Ik heb ze rustig begeleid en duidelijk uitgelegd wat ze konden doen, en wat hebben ze het prachtig gedaan.

Tijdens de fotosessie hebben we ook wat foto’s gemaakt met Roxy erbij, maar dat was een tikkeltje uitdagender. Ze is tenslotte pas 2 jaar oud en barst van de energie. Maar dat maakte het natuurlijk alleen maar leuker!

Prachtige plaatjes

Tijdens een zwangerschapsshoot leg ik verschillende momenten vast, waaronder de ouders samen – deze keer inclusief hun lieve viervoeter – en mama alleen. Het is belangrijk dat mama ook in haar eentje straalt op de foto!

Sharona en Robin waren enorm enthousiast over de paar foto’s die ik tussendoor liet zien, dus het maken van de uiteindelijke selectie kan nog een uitdaging voor ze worden. Maar binnenkort zie ik ze weer, voor de newbornshoot, en ik kan niet wachten! De sfeer tijdens de shoot was ontzettend gezellig en relaxed, en ik ben er zeker van dat dit de volgende keer net zo zal zijn.

Tot snel!
Liefs,

Shirley